Om danace

Skarp rådgivning til kvægbrugere

I danace er vi eksperter i kvæghold. Vi lever og ånder for køerne og kvægbruget. Sammen med dig, dine medarbejdere og dine køer vil vi skabe de bedste resultater på din bedrift. Vi har sammenlagt over 40 års erfaring i at rådgive og optimere kvægbedrifter, til gavn for dine køer, dine medarbejdere og dig.

Både Mikael Voigt og Christien Bas er født og opvokset på et landbrug, har et stort hjerte for kvægbrug og begge to har arbejdet med kvæg inden deres karriere som rådgivere for diverse Landboforeninger og i private erhverv. Siden 2012 har de arbejdet sammen, da de opdagede at de er et godt fagligt makkerpar, som supplerer hinanden til din fordel.

Vi tager altid udgangspunkt i din bedrift, dine køer og marker, dine medarbejdere og dine mål. Vi byder på praktiske løsninger uden at glemme at de bagvedliggende teorier. Vi ved, at praksis ikke er det samme som teori, derfor observerer vi dine køer og sørger for, at alt kører så optimalt som muligt på din bedrift.

Vi arbejder på dansk, engelsk, hollandsk og tysk.

Vores team

Mikael Voigt
Mikael Voigt Fodringsrådgiver, cand. Agro 1986
Jeg laver foderplaner, der tager hensyn til at dine køer og kalve trives og yder deres potentiale som er nemt at gennemføre i den daglige drift. Jeg tager udgangspunkt i dit hjemmeavlede foder til optimering af foderplanerne til dine dyr. Jeg rådgiver også om afgrødevalg og optimalt høsttidspunkt.
Tlf.: 52 30 28 28
Christien Bas
Christien BasBygningsrådgiver, Ingeniør 1995
Jeg tegner billige funktionelle kostalde, som giver høj ko komfort og arbejdseffektivitet. Jeg finder løsninger, der stemmer overens med de strategiske mål du har for bedriften, som fungerer både i dag og i fremtiden. Jeg rådgiver også om muligheder for søgning af relevante tilskudspuljer.
Tlf.: 30 32 30 28
Dine køer
Dine køerNaturtalenter
Dine køer fortæller altid sandheden, derfor samarbejder vi med dine køer for at opnå de bedste resultater i dine stalde.