Management

Du kan tjene mere på din bedrift når dit management er toptunet. Vi kan hjælpe dig med at få hele organisationen til samarbejde bedre ved at undervise jeres medarbejdere i en workshop kosignaler, flytning af køer uden stress og/eller mexicansk malkning. Vi kan også lave workshops vedr. kalveopdræt og optimal fodring. Vi følger op således, at der ikke slækkes med nye rutiner samtidigt med at vi evt. finjusterer rutinerne.

Jeg vil gerne kontaktes og få mere info om optimering af mit management

Optimeringsbesøg

Lad danace besøge din bedrift og gennemgå den på 3 fokuspunkter og finde forbedringsmuligheder som du med det samme kan ændre og tjene flere penge.

  • Vi garanterer, at vi kan finde forbedringer der gavner lønsomheden på din bedrift.

  • Vi garanterer at du kan tjene det dobbelte af, hvad vores besøg og rapport koster. Ellers får du pengene retur.

  • De første 10 deltagere får gratis verdens bedste malkeforklæde med i prisen.

Juan Quezada kommer igen til Danmark i 2020

Juan har over 40 års erfaring i mælkeproduktion og har en fantastisk og unik måde at undervise og lede andre. Mange har hørt ham til møder, andre på skolen og nogle har lært at malke ”mexicansk” under Juans kyndige vejledning.

Måske har du besøgt Milksource i Wisconsin, hvor Juan arbejder?

Milksource Ltd har 50.000+ køer i 4 stater og over 700 medarbejdere. Juan kan komme forbi din bedrift, hvor han kan lære jer at malke mexicansk. Hvis du og dine medarbejdere allerede malker mexicansk, uanset om I har lært det fra Juan en gang eller har selv lært det fra en kollega eller youtube, kan han sætte prikken på i’et, således I får endnu mere gavn af den arbejdsvenlige og hurtige måde at malke på. Juan er også god til at drøfte andre optimeringsmuligheder eller ledelsesmæssige udfordringer på din bedrift.

Jeg vil gerne have et besøg af Juan Quezada på min bedrift, kontakt mig og fortæl mig mere om det